Skip to content

Coaching

Coaching is voor ieder persoon, ongeacht welke leeftijd, die zichzelf beter wil leren kennen en gemakkelijker keuzes wil maken.

Je leeft je leven in sneltreinvaart. Je hebt eigenlijk alles goed voor elkaar: een baan, een huis, een gezin, veel vrienden en je onderneemt veel. Maar er knaagt iets, een gevoel van onrust, ontevredenheid. Echt genieten doe je niet. Je hebt continu het gevoel dat er van alles moet, maar je weet eigenlijk niet waarom… je zou je toch gelukkig moeten voelen?

Herkenbaar? Er zijn heel veel mensen die het gevoel hebben dat er iets wezenlijks ontbreekt in hun leven. Ondanks alle drukte, voorspoed en sociale bezigheden ervaren zij een leegte. En de gedachte niet bij je eigen geluk te kunnen komen, maakt sommigen zelfs wanhopig. Dit is niet nodig. Het is wèl mogelijk om een gelukkig en vervuld leven te leiden!

Zit je met onderstaande vragen? Dan kan ik  je verder helpen met coaching:

  • Hoe word ik assertiever?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en prive?
  • Hoe overwin ik mijn onzekerheden?
  • Waar komt die onrust toch vandaan?
  • Hoe maak ik de juiste keuze?


Dit is een greep uit de onderwerpen waarmee mensen rondlopen. Ik help je te ontdekken waar de problemen vandaan komen en waar de oorzaak ligt. Samen kijken we naar jouw oplossing voor jouw probleem. De oplossing voor dit soort problemen ligt in jezelf, JIJ bent degene die er wat aan kunt veranderen. Dat biedt hoop!  Ik help je, je bewust te worden van je blinde vlek en te werken aan een oplossing die voor jou werkt.

Veel mensen hebben moeite met het maken van keuzes in hun werk of privé leven. Veelal worden er lijstjes met plussen en minnen gemaakt om zo de juiste keuze te maken. Deze rationele wijze werkt echter niet als het gaat over grotere vragen in je leven. Een gevolg is veel gepieker, onrust en moeheid.

Na een aantal coachingsgesprekken ontstaan nieuwe inzichten en worden concrete veranderingen bewerkstelligd. Tijdens het intakegesprek spreken we het onderwerp af waarop je gecoacht wilt worden en bepalen we jouw doelen die je wilt behalen.

Coaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar zet je ook in beweging. Je leert meer rust, energie en vreugde te ervaren en je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou ècht om gaat.

Intakegesprek is altijd gratis.

laat uw e-mail achter en ik contacteer u voor een afspraak