Over MijEls van Wijnen

Coach, loopbaancoach en studiekeuzecoach
NOLOC gecertificeerd

Mijn loopbaan begon 38 jaar geleden als docent in het beroepsonderwijs met de vakken omgangskunde, sociale vaardigheidstrainingen en stagebegeleiding. Daar is mijn interesse en passie in wat de mens beweegt en vooral wat mezelf beweegt gegroeid.. Jarenlang heb ik deze vakken met veel plezier gegeven. Naast het opvoeden van 3 kinderen een mooie combinatie.


In 2001 was ik op een punt in mijn loopbaan dat ik dacht: “ is dit het nou?” Ik ontdekte dat ik me meer wilde verdiepen in loopbaancoaching en heb een Post-HBO studie gevolgd en afgerond bij bureau Hoogendijk. Dat betekende voor mij, naast mijn baan in het beroepsonderwijs, het starten van mijn bureau in loopbaancoaching en persoonlijke coaching en studiekeuzebegeleiding Ik heb gedurende mijn carriere veel workshops, lezingen en trainingen gevolgd. Ontwikkelen van mezelf blijft altijd een uitdaging. Gedurende 8 jaar heb ik personeel en directie gecoacht op een middelgroot architectenbureau.


Op dit moment werk ik vanuit mijn bureau als loopbaancoach, coach en studiekeuzecoach ook nog steeds in het beroepsonderwijs en coach ik studenten die begeleiding nodig hebben op het gebied van persoonlijke zorg, studiekeuze en alle andere facetten die studenten kunnen tegenkomen waardoor het volgen van een studie lastig is.

Het begeleiden van mensen met vragen die spelen in hun leven,loopbaan en studiekeuze, hen helpen dichter te komen bij hun overtuigingen, het begeleiden in het zoeken naar hun antwoorden vind ik fantastisch om te doen. Ik heb een diep gevoel voor mensen die bereid zijn om te ontdekken wie ze zijn , wat ze willen en die willen groeien in bewustzijn. Daarin vind ik mijn flow zoals dat zo mooi heet. Ik werk dan niet meer , het kost geen energie meer. Ontdekken wie je bent en wat je wilt en groeien in zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.


 

Ik help u graag verder, neem contact met mij op via de knop rechts en vraag uw gratis intakegesprek aan.